SENIOR PROCES TECHNOLOOG (m/v) – Fulltime

Sunoil is een gezond bedrijf en levert als specialist in tweede generatie biodiesel op basis van gebruikt frituurvet een belangrijke rol aan de energietransitie.

Wat houdt de functie van Senior Proces-Technoloog bij Sunoil in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technologische performance van de fabriek op de vlakken van rendement, kwaliteit en technische veiligheid. Sunoil heeft plannen voor uitbreiding en innovatie. Ook daar zal je een belangrijke rol in spelen. Je levert een bijdrage aan het Veiligheidsmanagementsysteem en aan de benodigde vergunningen.

Je werkt in een platte organisatiestructuur, wat inhoudt dat je gesprekspartner bent voor directie én werkvloer. Je bent dus voortdurend aan het schakelen van strategische vraagstukken naar praktische oplossingen voor concrete problemen.

We zoeken een ondernemende chemisch technoloog op universitair-niveau die graag zijn kennis wil delen en die minimaal 10 jaar werkervaring heeft in een productieomgeving, met affiniteit tot werktuigbouw en automatisering.

Verder vinden we de volgende eigenschappen belangrijk:

+ Beide benen op de grond,
+ Zoekt praktische oplossingen die werken,
+ Ondernemersbloed,
+ Zaken terugbrengen tot de essentie,
+ Kan strategisch meedenken,
+ Ziet lol in een ambitieus MKB-bedrijf,

Wanneer je jezelf herkent in bovenstaand functieprofiel en toe bent aan een volgende uitdaging, ontvangen we graag een motivatiebrief met daarbij je CV. Je kunt je brief richten aan mevrouw W. Helder, via onderstaand postadres of mail naar hrm@sunoil-biodiesel.com

Op 19 februari a.s. sluiten we de vacature en voor 3 maart vind de selectie plaats.